Βέρες γάμου… σωστά κοσμήματα

Οι βέρες γάμου, ανεξαρτήτως χρώματος, μπορούν να κατασκευαστούν σε τόσο περίτεχνα σχέδια που όχι μόνο θα κλέψουν τις εντυπώσεις, αλλά θα αποτελούν ένα σωστό κόσμημα στο χέρι.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που όχι μόνο δεν ακολουθούν την παράδοση, αντιθέτως επιλέγουν βέρες οι οποίες ξεχωρίζουν για το σχεδιασμό τους και την πρωτοτυπία τους.

Καινοτόμος στην κατασκευή χρυσών βερών σε ιδιαίτερα μοντέρνα σχέδια είναι ο πασίγνωστος οίκος BVLGRI με σχεδιαστή τον καταξιωμένο γλύπτη Anish Kapoor, ο οποίος έχει καταφέρει να κάνει μόδα ένα σχέδιο του σε βέρα και το οποίο εξελίσσει με διάφορες παραλλαγές.

 

Image

 

Εδώ βλέπουμε ένα πολύ γνωστό σχέδιο bulgari από ατσάλι και ροζ χρυσό και το λογότυπο της εταιρίας σκαλισμένο στο πάνω και κάτω μέρος της βέρας. Μία πολύ ιδιαίτερη βέρα γάμου ή δαχτυλίδι αρραβώνων που αποκτά ολοένα και περισσότερη ζήτηση από το κοινό.

Παρακάτω συναντάμε την ίδια βέρα σε διάφορες παραλλαγές.

 

  1. Χρυσή Βέρα την οποία παρακάτω τη συναντάμε και διακοσμημένη με διαμάντια κοπής μπριγιάν στην εσοχή της.Image
  2. Image
  3. Image

Η βέρα, πανομοιότυπο σχέδιο με τα παραπάνω, ξεχωρίζει με το λευκό κεραμικό σχέδιο στη κέντρο της.


 

Επίσης υπάρχουν κι άλλα πολλά διαφορετικά σχέδια σε βέρες τα οποία μπορεί να μην ξεφεύγουν ιδιαίτερα στον σχεδιασμό τους από την κλασική βέρα, αλλά και πάλι τείνουν να μοιάζουν περισσότερο σε κοσμήματαδαχτυλίδια παρά σε κλασικές βέρες. 

 

Για παράδειγμα στην παρακάτω φωτογραφία:

Image

 

Η βέρα δεν ακολουθεί ίσια γραμμή, αλλά το μέταλλο κάνει κύματα και μάλιστα είναι κατασκευασμένη από μαύρο χρυσό με ματ επεξεργασία και προσθήκη ζιργκόν για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

 

Ωστόσο και στις παρακάτω φωτογραφίες βλέπουμε μοντέρνα σχέδια σε βέρες που θυμίζουν περισσότερο δαχτυλίδια παρά τις κλασικές πατροπαράδοτες βέρες. Πολλά από αυτά δεν είναι κατασκευασμένα εξολοκλήρου από χρυσό, αλλά χρησιμοποιούνται και άλλα υλικά-πρώτες ύλες όπως κεραμικά κλπ προκειμένου να προσδώσουν το μαύρο χρώμα!

  • Image
  • Image
  • Image

 

Η τελευταία τρίχρωμη βέρα από χρυσό ακολουθεί το σχεδιασμό μίας κλασικής βέρας και ζεχωρίζει με την τριχρωμία της. Μία πολύ ιδιάιτερη βέρα.

Διανύοντας μία περίοδο μεγάλων αλλαγών, παρατηρούμε μια εξέχουσα τάση των ζευγαριών που αναζητούν πάντα κάτι φρέσκο και καινούριο σε πολλούς τομείς, στην προσπάθειά τους να καινοτομήσουν και να ξεχωρίσουν. Έτσι λοιπόν, και στο μείζον θέμα “Βέρες”, οι περισσότεροι θα αναζητήσουν ένα ξεχωριστό ζευγάρι βέρες το οποίο θα γίνει εκφραστής των συναισθημάτων τους και αντιπροσωπευτικό σύμβολο της μοντέρνας τους προσωπικότητας!

 

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s