Πόσα καράτια πρέπει να είναι οι βέρες;

Κάντε την καλύτερη επιλογή στις βέρες γάμου…

sumvola-gamou

Για τις βέρες γάμου, η ασφελέστερη επιλογή είναι, αποδεδειγμένα αυτή στα 14 καράτια. Αυτό συμβαίνει, διότι στα 18 καράτια λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε χρυσό, οι βέρες τείνουν να είναι ευαίσθητες και πιο ευάλωτες στα χτυπήματα, καθώς από τη φύση του ο χρυσός είναι μαλακό και εύκαμπτο σαν υλικό. Ωστόσο, δεν πρέπει να τίθεται το ερώτημα «πόσα καράτια πρέπει να είναι οι βέρες γάμου» αλλά τι θέλει το κάθε ζευγάρι για τις βέρες του.

Από την άλλη, οι βέρες των 8 ή 9 καρατίων είναι πιο ανθεκτικές ακόμα κι από αυτές των 14 καρατίων, ωστόσο έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε χρυσό (37,5%) και συνεπώς έχουν χαμηλότερη αξία από το ίδιο ζευγάρι βέρες γάμου στα 14 καράτια.

Συμπεραίνουμε λοιπόν ότι στα 14 καράτια πετυχαίνουμε τη μεγαλύτερη δυνατή περιεκτικότητα σε χρυσό με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στους εξωτερικούς παράγοντες. Το σύνηθες λοιπόν, είναι οι βέρες γάμου να κατασκευάζονται στα 14 καράτια αν προορίζονται για συστηματική χρήση. Ενώ μία πολύ οικονομική πρόταση με πρωτότυπα και πολυτελή σχέδια σε βέρες αποτελούν οι βέρες των 9 καρατίων.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s