Οικονομικές βέρες

Μπορώ να βρω οικονομικές βέρες ή πρέπει να ξοδέψω μία περιουσία; Ποιες είναι οι οικονομικές βέρες;

 

 

Οι βέρες γάμου / αρραβώνα σήμερα, κατασκευάζονται σε διάφορα σχέδια, χρώματα, μεγέθη κλπ. Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε μέσα από μία πληθώρα από βέρες να βρούμε το ζευγάρι που θα μας αντιπροσωπεύσει για το υπόλοιπο της ζωής μας. Υπάρχουν βέρες για όλα τα γούστα που πληρούν τις απαιτήσεις μας.

 


 

Μπορώ όμως να βρω οικονομικές βέρες;

 

Το γεγονός λοιπόν, ότι υπάρχουν τόσες πολλές βέρες κι η ποικιλία είναι ανεξάντλητη αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να βρούμε και οικονομικές βέρες, αρκεί να τις προσαρμόσουμε στα γούστα μας. Για παράδειγμα, αν μας αρέσει κάποιο σχέδιο βέρας πολύ και θέλουμε να είναι σχετικά οικονομικό, έχουμε τη δυνατότητα να ζητήσουμε από το χρυσοχοείο να τις κατασκευάσει στα 3,0 ή στα 3,5mmπροκειμένου να περιοριστεί το βάρος τους σε χρυσό, συνεπώς και η αξία τους. Αν έχουμε βρει κάποια βέρα στα 5,0 ή 5,5mmκι υπάρχει η δυνατότητα να βγει στα 3,0 ή 3,5 mmτότε το βάρος του ζευγαριού περιορίζεται κατά πολύ.

 

Αν πάλι θέλουμε οι βέρες μας να είναι πιο παχιές, κοντά στα 5,0mmή 5,5mm, γεγονός που σημαίνει ότι στα 14 καράτια το κόστος του ζευγαριού θα είναι υψηλότερο από αυτό των 3,0 ή 3,5 mm, υπάρχει η δυνατότητα να κατασκευαστούν οι βέρες στα 9 καράτια. Γενικότερα, όλα τα χρυσά ή λευκόχρυσα κοσμήματα είναι προσαρμόσιμα και μπορούν να κατασκευαστούν στα 8,9,14 ή 18 καράτια, ανάλογα με τις απαιτήσεις του καθενός.

 

Όπως επίσης, αν πρόκειται σε ένα ζευγάρι, ένας από τους δύο να μην φορέσει τη βέρα, είναι δυνατόν από το ζευγάρι βέρες, ή μία να κατασκευαστεί στα 9 καράτια και η άλλη στα 14 καράτια προκειμένου και πάλι να μειωθεί το κόστος τους.

 

Σημειωτέον, ότι οι βέρες κι οποιοδήποτε άλλο χρυσό κόσμημα στα 14 καράτια δεν έχει αισθητή διαφορά από τα 9 καράτια παρά μόνο στο βάρος τους και στις σφραγίδες χρυσού.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s