Βέρες γάμου … δίχρωμες

022540

Βέρες γάμου δίχρωμες

Οι δίχρωμες βέρες γάμου αρχίζουν να αποκτάνε τον τελευταίο καιρό ολοένα και περισσότερο καταναλωτικό κοινό, καθώς ανταποκρίνονται τόσο στο γούστο αυτών που προτιμούν τα χρυσά κοσμήματα, αλλά και στο γούστο εκείνων που κλίνουν στα λευκόχρυσα κοσμήματα. Αποτελούν στην ουσία ένα ουδέτερο εδάφος πάνω στο οποίο μπορούν να «συναντηθούν» διαφορετικά γούστα.

Μϊα δίχρωμη βέρα δεν είναι απαραίτητο να είναι ένα αποκλειστικά μοντέρνα, αλλά μπορεί να συμβαδίζει και με ένα πιο κλασικό στυλ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η κλασική μπουλ βέρα η οποία πέρα από χρυσή ή λευκόχρυση πλέον υπάρχει δυνατότητα να κατασκευαστεί και σε διχρωμία προκειμένου να ικανοποιήσει ποικίλα γούστα (βλ. άνωθεν φωτογραφία).

Συνεπώς, πριν καταλήξουμε οριστικά και αμετάκλητα στην τελική μας απόφαση είναι συνετό να κάνουμε μία έρευνα αγοράς, να διευρύνουμε τους «αγοραστικούς» μας ορίζοντας προσθέτοντας στην γκάμα μας με τα επιθυμητά σχέδια σε βέρες και τις δίχρωμες προκειμένου να βεβαιωθούμε ότι το ζευγάρι που θα επιλέξουμε θα είναι για εμάς το ένα και μοναδικό ζευγάρι βέρες….

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s